2022-04-04 11:56:47• hírek • Bede Emőke

Kettős gyilkosság Botosani megyében. Egy 13 éves lány az elsőszámú gyanúsított

Fotó: Botosani News
Fotó: Botosani News

Egy kettős gyilkosság híre sokkolta vasárnap a Botosani megyei Poiana lakóit. Két nő – anya és lánya – életét hidegvérrel kioltották, az ügy elsőszámú gyanúsítottja pedig egy mindössze 13 éves lány.

A Botosani News a nyomozáshoz közel álló forrásokra hivatkozva azt közölte, hogy a feltételezett elkövető motivációját a hatóságnak egyelőre nem sikerült kideríteni, viszont a szomszédok arra gyanakszanak, hogy a gyilkos anyagi haszonszerzés céljából végzett a 82 és az 53 éves nővel. Az elsőszámú gyanúsítottat, a 13 éves lányt fiatal kora miatt egyelőre nem lehet kihallgatni és őrizetbe venni sem, mi több, amennyiben beigazolódik, hogy ő követte el a kettős emberölést, tettei miatt büntetőjogi felelősségre sem vonható. A lány jelenleg a gyermekvédelmi igazgatóság egyik központjában tartózkodik.


Az említett híroldal szerint az egyik holttestre az udvaron, a másikra pedig bent a házban talált rá egy helybeli férfi, aki néha bevásárolt a falu félreeső részén, szerény körülmények között élő két nőnek. A gyilkosság ténye szinte azonnal nyilvánvalóvá vált, ugyanis az áldozatok nyakán vágott sebeket fedeztek fel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: